Servicii și tratamente dentare în Constanța


Îmbinăm specializări diferite şi cele mai noi tehnologii pentru a-ţi oferi excelenţă!

La Infinity Digital Dent, ne angajăm să oferim servicii stomatologice complete și tratamente personalizate pentru fiecare pacient. Suntem aici pentru a vă oferi o gamă largă de opțiuni de tratament, de la consultații de rutină până la proceduri mai complexe, cum ar fi implanturile dentare.


Cu o echipă dedicată și experți în stomatologie, ne străduim să vă asigurăm cea mai bună îngrijire stomatologică și să vă ajutăm să vă mențineți sănătatea orală pe termen lung.


La Infinity Digital Dent, vă tratăm cu profesionalism și grijă, indiferent de nevoile dumneavoastră dentare.

Implant Dentar

Intervenții avansate de implantologie, susținute de o echipă formată din chirurgi avizați în domeniu, care își desfășoară activitățile într-un bloc operator modern, steril, pentru servicii imediate și lipsite de riscuri. Pacienții care au nevoie de reabilitarea parțială sau totală a danturii vor avea parte de soluții cu grad minimal de invazivitate.

implantologie-dentara

Protetică dentară 

Serviciile de protetică dentară sunt parte integrantă a unei game variate opțiuni pentru care pacienții pot opta atunci când vine vorba de lucrările protetice. Printre acestea se numără:


  • Tratamente de echilibrare și corectare a ocluziilor;
  • Lucrări protetice din ceramică, provizorii, fixe, definitve CAD/CAM, coroane zirconiu, lucrări protetice metalo-cermaice, fațetări ceramice, incrustații realziate din ceramică sau materiale nobile și seminobile;
  • Proteze și punți schelatate;
  • Punți dentare.
protetica-dentara

Ortodonție

O gamă variată de tratamente ortodontice pentru persoanele de toate vârstele, prin utilizarea tehnicilor moderne, avansate și de ultimă generație care să asigure soluționarea adecvată a celor mai complicate cazuri care necesită astfel de tratamente.


Pentru a-ți recâștiga estetica zâmbetului și, mai mult decât atât, funcționalitatea dinților.

ortodontie

Stomatologie copii 

Este foarte important ca cei mici să se obișnuiască din timp cu vizitele la stomatolog pentru a preveni și împiedica apariția problemelor care vizează sănătatea orală.


Deoarece știm cu toții că este mult mai ușor să previi decât să tratezi, celui mic i se va pune la dispoziție toate informațiile de care are nevoie pentru a ști cum să aibă grijă de dinții săi, în timp ce medicul stomatolog, atunci când este cazul, va elabora un plan de tratament individualizat pentru problemele deja existente. 

stomatologie-copii

Chirurgie dento-alveolară

În anumite situații, este absolut necesară intervenția chirurgicală. Este vital ca acestea să se realizeze într-un mediu controlat, curat și steril, în concordanță cu normele sanitare specifice acestui tip de bloc operator. Din aceste considerate, la clinica noastră vei găsi un spațiu destinat exclusiv acestui tip de intervenții chirurgicale, folosit doar atunci când este cazul.

clinica-infinity-digital-dent

Endodonție microscop

Deoarece pulpa dentară suferă deseori afecțiuni și este extrem de epusă, medicii specialiști endodonți realizează tratamente specifice folosindu-se de tehnologii de ultimă generație, precum microscopul dentar, laserul, izolarea cu digă și instrument rotativ special. Tratamentele endodontice se dovedesc a fi importante în a asigura integritatea dinților afectați și în a păstra funcționalitatea acestora, dincolo de redobândirea esteticii.

endodontie-microscop

Estetică dentară

Deoarece știm cât este de important sâmbetul, la clinica noastră dispui de toate modalitățile necesare pentru a-i reda strălucirea de altădată. De asemenea, dispunem de toate instrumentele necesare pentru a duce cosmetica dentară la un cu totul și cu totul alt nivel.

estetica-dentara

Parodontologie

Bolile parodontale sunt extrem de frecvente în ziua de astăzi. Netratate, pot provoca probleme mult mai grave, cum ar fi chiar căderea și pierderea integrală a dinților. Astfel, medicii noștri stomatologi dispun de toate cunoștințele necesare pentru a te îndruma spre terapia cea mai potrivită, aferentă afecțiunii prezentate. 

parodontologie

Tratamente cu laser

Întrucât dispunem de instrumente și metode de ultimă generație, utilizarea laserului în stomatologie a devenit parte integrantă a clinicii noastre. Cu ajutorul laserului, intervențiile devin mult mai precise, mult mai rapide și lipsite de durere, ceea ce înseamnă că vindecarea post-intervenție este mult mai ușoară.

Radiologie dentară

În clinica noastră dispunem, de asemenea, de propriul centru pentru investigații imagistice 2D și 3D, ceea ce se traduce prin faptul că nu va fi nevoie să mergi în alt loc pentru a-ți face investigațiile necesare. Se pot realiza investigații din întreaga gamă posibilă, astfel încât diagnosticul să poată fi pus cu certitudine și cu rapiditate. 

radiologie-dentara

Alege și tu un zâmbet de nota 10!

Îți oferim planul de tratament potrivit.